ВИДЕО ДОКАЗ

„Убивате за профит“, протест по скандалот со кражба на лекови на Онкологија

„Колку вреди човечкиот живот“, „Убијци“, „Монструми“, „Убивате за профит“. Со вакви транспаренти голема толпа демонстранти се собраа денес пред Владата на протест по скандалот...

Ужасот на војната: Речиси 50.000 Украинци изгубија еден или повеќе екстремитети поради војната

Од почетокот на руската воена агресија, бројот на Украинци кои останаа без еден или повеќе екстремитети достигна 50.000, што е споредливо со обемот на...

Што се случува во ДУИ, зошто им ја снема монолитноста?

Кога ќе се каже зборот - ДУИ - една од помислите за оваа партија е монолитност.  Партија на Али Ахмети над 20 година цврсто...