Дел од неколку скопски населби без струја

Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-Во период од 09,00ч до 16,00ч дел од корисниците во с. Волково и с. Кучково ( о. Ѓ. Петров);

-Од 09,00ч до 14,00ч корисниците од ул. Банско, ул. Баница, ул. Наум Охридски и ул. Жванска (о. К. Вода);

-Од 07,00ч до 15,00ч новите згради спроти Мерцедес ул. 852 (о. Г. Баба) и

-Во период од 09,00ч до 15,00ч дел од ул. Милан Мијалковиќ, ул.Пржино, ул.Кавалска (о. К. Вода).

Претходна вестВремето денес посвежо со повремени врнежи од дожд
Следна вестОбид за убиство во прилепскиот затвор, со нож избоден осуденик