Грабеж во просториите на ФК Шкупи, го украле телевизoрот

Изминатата вечер непознат сторител извршил грабеж во просториите на ФК Шкупи, односно во делот за одмор на фудбалерите. Од просториите е украдена вредна техничка стока, а Шкупи преку официјално соопштение ја пренесе оваа информација и јавно прашува кој ќе биде жртвата на ваквиот тип криминал.

Претходно во Чаир беше демолирана новата ложа на трибината со направена голема штета.

Претходна вестПензионерите на 7-ми ноември ќе протестираат пред странските амбасади
Следна вестСкопјанец пријавил дека бил нападнат од својота партнерка со нож