Конгресот на СДСМ се одложи на неопределно

Денешниот Конгрес на СДСМ се прекина и одложи откако раководствата на општинските организации побараа дополнително време за подготовка на извештаите за парламентарните и претседателските избори.

Ова барање на општинските организации било прифатено од страна на раководството на партијата.

Како што дознаваме, Конгресот е одложен, а телата и органите на партијата ќе информираат за датумот за негово продолжување.

Претходна вестМотоциклист усмрти 74-годишна жена, ја удрил додека одела пеш
Следна вестБездомни кучиња од околните општини се носат и оставаат во Струмица