Налепниците со НМК ќе бидат бесплатни за граѓаните, објави МВР

Министерството за внатрешни работи oдлучи налепниците со ознаката НМК да бидат на товар на МВР.

„Налепниците ќе бидат бесплатни за граѓаните и ќе треба да се залепат на регистарските таблици“, објави МВР.

Претходна вестПриведени двајца млади скопјани под сомнеж дека силувале малолетничка
Следна вестТошковски: Пунктот „Пролет“ ќе работи во две смени, а капацитетот за фотографирање се зголемува шест пати