Без струја неколку скопски општини

Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-Од 08:30 до 15:30 часот дел од ул.„ Македонско-Косовска Бригада“, дел од ул. „Никола Малешевски“ и дел од ул. „Џон Кенеди“ бр. 27 во Општина Чаир;

-Во период од 9:00 до 15:00 часот дел од ул. „2 и дел од ул. „10“ во с. Долно Лисиче, Општина Аеродром;

-Во период од 9:00 до 12:00 часот дел од корисниците од с. Крушопек (влезот на селото) во Општина Сарај;

-Од 10:00 до 15:00 часот дел од ул. „4“ во Сарај Општина Сарај.

Претходна вестРадев и додели мандат на Габриел за формирање на нова Влада во Бугарија
Следна вестНационалите во Анталија ги почнаа подготовките за мартовските контроли