Гори поранешен тетовски Монопол

Пожар избувнал утрово во поранешниот тутунски комбинат во Тетово. Густ црн чад се издигна над овој објект којшто е познат и како Монопол

Пожарот веднаш бил пријавен во тетовската противпожарна единица и пожарникарите со неколку возила се веќе излезени на терен.

Се уште не се познати причините за пожарот а повеќе информации ќе има во текот на денот.