Си точела гориво 510 пати без да плати

Во демо-режим, дозаторот работел без наплата.

45-годишна жена од Линколн, Небраска во САД открила дека може да добие бесплатно полнење доколку двапати по ред ја повлече својата картичка за лојалност на бензинската пумпа.

Таа ја користела оваа грешка во системот речиси една година и наполнила 510 пати без да плати ништо, со штета од речиси 28.000 долари на бензинската пумпа!

Сè започна кога жената забележала дека пумпата отишла во демо-режим првиот пат кога двапати по ред ја повлекла картичката за лојалност на операторот на пумпата. Во демо-режим, диспензерот работеше без наплата.

Претходна вестШто биде, ги поправаат ли термалните камери и зошто тоа не е направено поодамна?
Следна вестЌе се задолжи ли Османи за да ја направи ифтарската вечера со претседателските кандидати?